Poliisi tutkii Maironrannan tulipaloja rikoksena

Poliisi on tehnyt seitsemän rikos- tai sekalaisilmoitusta Liperin Maironrannassa tapahtuneista tulipaloista. Rikoskomisario ja tutkinnanjohtaja Kimmo Wetterstrandin mukaan ilmoitukset on kirjattu poliisin järjestelmiin suurin piirtein huhti- ja toukokuun aikana.

– Joukossa on maastopaloja ja muita pienempiä paloja. Vakavin tapaus oli varastorakennuksen palo, jota tutkitaan törkeänä vahingontekona.

Wetterstrand ei usko, että tulipalot ovat enää sattumaa. Rikosilmoituksia onkin kirjattu enemmän kuin sekalaisilmoituksia. Poliisi on suorittanut paikkatutkintaa ja kuulusteluja, mutta ei voi avata tässä vaiheessa esitutkintaa tapausta sen tarkemmin.

– Läpimurtoa ei ole tapahtunut, joten ketään ei voida pitää rikoksesta epäiltynä. Kuumia vinkkejä kaivataan, Wetterstrand toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *